Högskoleprov och bänkpress

Igår skrev jag högskoleprovet för femte gången. Enligt den preliminära rättningen hade jag 114 rätt av max 122. Det är tyvärr dubbelt så många fel som när jag skrev provet senast. Men 114 rätt ger iallafall 2.0 (normerad poäng) med god marginal, som vid de tidigare tillfällena. Tack asperger!

Det känns som en större bedrift att jag lyfte 90 kilo i bänkpress på gym idag. För på det området har jag inte mycket talang och måste anstränga mig.

På min praktik har jag nu gjort åtta veckor av femton. Det går utan större missöden och är relativt lärorikt. Just arbetet med deltagare och föreberedelserna för de sessionerna ger mig mest. Längre möten med kollegor gillar jag när de ger ny kunskap, är genuint inspirerande eller leder till något.

2 reaktion på “Högskoleprov och bänkpress

  1. Åh vad jag önskar att min AS gett mig den bedriften. 😉
    Lyckades bara med 0.4 på mitt högskoleprov för många år sen.. Mattedelen var så enormt stor och där brister min kunskap.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *