Livet fungerar bra

I torsdag var jag i Malmö och lyssnade på en bra föreläsning med Immanuel Brändemo. Där träffade jag även några intressanta personer. En bra dag som gav ett positivt besked. SJ-tåget både dit och hem var 90 minuter försenat, men jag hade marginaler.

Igår hade vi en trevlig liten asperger-träff i Göteborg. Promenad i Slottsskogen och sen fika på kontoret. Jag ordnar nog en ny om cirka en månad. Intresserade aspergare kan maila mig (tor@andet.se) om de vill ha info (och inte kollar forum).

Jag är på en ganska hård diet nu, och tränar en hel del på gym. Det fungerar.

Ikväll kom jag på att googla på en person som jag umgicks mycket med 1987 till 1989. Vi hade sen lite kontakt och spelade korrespondenschack in på 1990-talet. Det var en begåvad och mycket unik person. Jag tror jag googlat en gång tidigare, men då inte fått upp något. Nu fick jag upp en osäker källa som berättade att personen hade begått självmord på 1990-talet, efter att blivit hemlös. Där stod även en annan tråkighet om personen. Jag blev mer berörd än jag trott. Många av de jag kände de åren har dött. Och jag har inte fått veta förrän långt efteråt, eftersom jag bröt med mycket för 20 år sedan.

Nu en vecka med tråkig juridik-kurs med tenta på fredag. Sen börjar praktiken på min utbildning, och den pågår i 15 veckor. Spännande, för det oerhört viktigt att den fungerar. Bredvid skolan läser jag nu om ACT (Acceptance and Commitment Therapy), som jag tycker innehåller en del bra saker man kan plocka.