Till Stockholm igen

Idag åker jag till Stockholm. Ikväll skall jag på Östasiatiska museets utställning med kinesiska terrakotta-krigare. Det är väl lite av jippo, men är sår stort att det är värt att ses. Terrakotta är bränd lera och statyerna gjordes för över 2000 år sedan i stort antal.

Imorgon måndag är jag i Botkyrka och håller min heldag om Aspergers syndrom. Det är få anmälda, men blir nog bra för oss som är där. Jag åker hem med X2000 på kvällen. Därefter skall jag inte utbilda i jobbet på minst fyra månader, utan ägna mig helt åt min praktik som inleds om två veckor.

TV-programmet På spåret ser jag liksom många andra aspergare. Artisten och musiken tycker jag oftast är tråkig. (Ut och åk tåg istället.) Men den här veckan sjöng en Britta Persson, och hon hade bra sångröst och intressant utstrålning.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *