Årets slut

Tre juldagar med en del läsning och skrivande, som planerat. Jag uppskattar goda sociala kontakter, men trivs även själv, och är mycket hellre själv än i halvdåliga (eller till och med urusla) sociala sammanhang. Några projekt håller mig sysselsatt och jag får mer gjort på jul m.m. då jag inte blir avbruten.

Dags att sammanfatta mitt 2010 lite. OK år utan stora händelser. Under årets första fem månader gav jag en väldig massa utbildningar om Aspergers syndrom. Vi behövde ha många tillfällen eftersom det kom få människor på varje. Men jag gillar att utbilda och att resa. Det gick OK, men arbetet har inte utvecklats så mycket under året. Under sommaren hade jag några fina dagar på Öland, en aspergerträff i Skara, och många fina minnesvärda dagar själv på Bohusleden. Sen fyra månaders studier och en del (problematiskt) arbete. Studierna är på det hela taget inte roliga, den miljön passar inte mitt sätt att lära. Men det visste jag innan, och jag tog mina poäng, vilket var mitt mål.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *