Vardag

I studierna är det ny kurs som kostar energi men inte ger något positivt. Nu skall inlämningsuppgift göras, och det tar flera gånger längre tid när jag inte är genuint intresserad. Det innebär att jag fått prioritera bort uppgifter som är jag är bra på och där jag skulle kunna göra nytta för andra.

Jag hade ätit vettigt i en månad. Fredag och lördag åt jag mycket mat igen, även onyttiga saker som choklad. Sen fick jag sova bra i två nätter, och är nu utsövd för första gången på en månad. Om jag håller igen på kolhydrater är jag ofta ofrivilligt vaken kl. 3 till 6 på natten. Det visste jag redan innan.

En person som jag endast haft mycket ytlig kontakt med har ställt till det rejält. Ännu ett bakslag för aspergare som grupp. Det känns som det är motvind nu, efter att varit framsteg cirka 2006 till 2009.

Men på det hela taget fungerar mitt liv enligt plan. Det är bara vanliga hanterbara problem.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *