Arbetsresor och ev. USA

Jag har utbildat tre heldagar i Örebro län och i Västmanland. Det var utmaningar i form av hantverksarbete som störde utbildningen på ett ställe, och värmeproblem på ett annat. Men det gick OK på det hela taget. Man skall ju fungera trots problem!

Om någon timme åker jag iväg mot heldagsjobb i Strängnäs och Nacka. Jag skall bo tre nätter i Mariefred, och ser fram emot att se Gripsholms slott på tisdag, mellan jobben. Sen ett heldagsjobb hos annan arrangör än Andet på fredag. Därefter lugnare. I maj har jag arbetat mer än lämpligt.

När det gäller att ev. resa till USA så har jag skjutit upp det definitiva beslutet, men på torsdag måste det fattas. Just nu lutar jag åt att inte åka till Autreat m.m. Kostnaden är närmare 15000 kr, och jag skulle få genonlida många timmar inklämd i flygstol. Troligen är det inte värt det. Fast å andra sidan vill jag till USA och det finns knappast bättre tillfällen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *