Arbetsveckor och domäner

Den här veckan höll jag två utbildningar, båda heldagar. Först i Falköping och sedan på ett projekt inom RFHL. På både ställena var det trevliga och intressanta människor. Sen har det varit skönt att få sitta och småpyssla på kontoret i några dagar. 

Kommande vecka har jag tre heldagsutbildningar, mycket resande, och annat som måste skötas. Och precis likadant veckan efter det. Det blir hårt arbete. Tyvärr är det färre anmälda än jag väntat till Lindesberg, Hallstahammar och Sala. Men det är ingen kris.

 Är jag domän-beroende? Det blev några till registrerade i veckan. Domäner som jag börjat fylla nu är: Asperger-utbildning, Lunch i, NPF-butiken och Sveriges kommuner och LSS.

Dessutom har vi på Andet idag smygstartat: Andet-forum  /  a-f.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *