Halmstad, utbildning om asperger

Igår vaknade jag av väckarklockan kl. 05.10, och 06.27 rullade tåget iväg från Göteborg mot Halmstad. När jag går upp tidigt och sen sitter overksam (t.ex. på tåg) så brukar jag få bra idéer. Hjärnan fortsätter att drömma lite fritt. Så även igår.

Därefter utbildade jag heldag. Vi hyrde en konferenslokal på Högskolan i Halmstad. Datorprojektorn lät för mycket och Internet fungerade inte, men resten av bra. God dagens lunch för bara 50 kronor. Mycket bra utbildning, tyckte jag. Utom sjätte och sista passet, då både föreläsare och deltagare var för trötta.

Jag hade bestämt att blogga varje dag i april. Men igår när jag kom hem somnade jag tvärt, och vaknade inte förrän efter midnatt, så 26/4 blev det inget bloggande.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *