Sömnproblem

Denna natt har jag problem med sömn i Linköping, där jag skall utbilda heldag om 4 timmar.

Jag har aldrig hittat något bra boende i Linköping. På hotellet i natt låter det lite för mycket från element och fläktar, går inte mörklägga, och det kostar 820 kr. STF-vandrarhemmet här i staden gillar jag inte heller; jag stör mig på brister i inställningen där, som att man måste fråga efter nyckel till städskåpet för att kunna städa sitt rum på morgonen. Norrköping har bättre alternativ för logi, så att sova över där (vid jobb i Linköping) är kanske bättre.

En reaktion på “Sömnproblem

  1. Det är trist när rummen inte håller måttet.Det påverkar så mycket om man inte har förutsättningar.

    Jag var själv i Stockholm och talade på en konferens i måndags (det gick mycket sämre än väntat) bland annat för att jag inte bodde på hotell utan hemma hos någon vilket var en stressfaktor i sig.

    Så små saker gör stor skillnad.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *