Tävling: Säffle – Söderköping

På två av de orter där vi arrangerar Asperger-utbildning inom kort är det alldeles för få anmälda. I Säffle 15/4 är det nu 9 anmälda (till 50 platser) och i Söderköping 19/4 är det 4 anmälda (15 platser). Det tycker jag inte är bra. I de trakterna borde det finnas fler (personal, anhöriga, personer med AS) som är intresserade av Aspergers syndrom, HF autism och NPF hos vuxna och gymnasister.

Så nu startar jag en tävling, om var det tillkommer flest deltagare fram till arrangemang. Ställningen är alltså nu 0–0 mellan Säffle och Söderköping. Priset är ett stort idolporträtt av den vinnande orten, med foto och allt, på denna blogg. Vid oavgjort och högst 3 var, så får ingen beundrarporträtt här, och blir det oavgjort med minst 4 var, så får både Säffle och Söderköping hyllningar. Jag kommer att rapportera resultat här efterhand.
ad1.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *