Skåne

Den här veckan var jag på heldagsjobb i Ystad och Lund. Jag utbildade om ”Aspergers syndrom – bra liv som vuxen”. Speciellt arrangemanget i Lund var mycket lyckat. Både jag och publiken trivdes, hade roligt och var nöjda. Jag bodde (sparsamt) på vandrarhemmet Tåget i Lund.  De har trevligt bemötande och en bra idé, men för trångt och lyhört för mig. 

Båda Ystad och Lund har jag starka personliga kopplingar till från 1980-talet. Speciellt Lund väckte upp en massa gamla minnen nu. När jag bodde där på 1980-talet tyckte jag om staden och många människor där. Jag hade en spännande och mycket händelserik tid. Jag hade tänkt att bo kvar. Men jag körde fast och lyckades inte skaffa hjälp att reda ut det, så jag gjorde en abrupt flykt därifrån 1989. Jag lämnade för mycket oavslutat i Lund, men är tacksam för åren jag hade där.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *