Bok utan kostnad till aspergare

Andet utbildning och förlag ger nu bort 50 gratis böcker till aspergerpersoner. Det är den nya boken ”Asperger och HF autism: Radikala perspektiv”, som normalt kostar 175 kr (på www.andet.se). Andet betalar även porto! Syftet från Andet är att sprida asperger-radikalism och starta nya processer. Enda motprestationen är att mottagaren måste lova att ha läst boken inom 4 veckor från att man får den.

Erbjudandet gäller bara 2009-10-11 till 2009-10-31, bara för aspergare, och max 50 personer. Detta budskap får spridas till andra aspergare (även på forum och bloggar). Skicka e-post med nedanstående text (inklusive din postadress) till info@andet.se så kommer din bok per post inom en vecka.

*************
Hej aspergerföretaget Andet!
Jag är en aspergare / person med Aspergers syndrom eller person med högfungerande autism, och jag vill ha ett exemplar av boken ”Asperger och HF autism: Radikala perspektiv” utan kostnad. Motprestation är att jag lovar att läsa boken inom fyra (4) veckor från att jag har mottagit den. [Adress för papperspost]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *