Norrbotten asperger-utbildas

Idag tar jag tåget till Norrbottens län. Eller till Lappland och Norrbotten, om man vill tänka i landskap. Jag bokat en egen sovvagnskupé, så resan blir nog trivsam. Men jag blir borta 13 dygn och för det måste jag förbereda mycket.

I norr skall jag ge min heldag om bra liv för vuxna med Aspergers syndrom och HF autism i: Kiruna, Gällivare/Malmberget, Arvidsjaur, Piteå och Boden. Och halvdagen ”Asperger, ADHD och arbete” i Piteå och Luleå. I Luleå är det dåligt med anmälningar, rena öknen. Det verkar vara dåligt med pengar hos kommuner därifrån och till Arjeplog. Trots att vi är billiga! Kiruna har däremot många deltagare och det ser jag fram emot. När jag skriver detta går det fortfarande att anmäla sig till alla arrangemangen utom Kiruna. Adressen är som vanligt till det företag som är min arbetsplats.

Tor

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *