Välkommen till bloggen Asperger-autism !

Denna blogg handlar om mitt arbete med Aspergers syndrom och högfungerande autism.

Jag äger asperger-företaget Andet utbildning och förlag i Göteborg, och arbetar där tillsammans med några andra. Vi är alla aspergare. Företaget finns sen 2004.

Andet ger utbildningar och föreläsningar om AS/HFA och andra NPF (autismtillstånd, ADHD, Tourette) över hela Sverige. Och vi ger ut och säljer böcker på samma ämnen. Vi har ganska många webbplatser (t.ex. foto-sidan Asperger-Sverige) och de flesta sajterna kan nås från vår länksida www.sammanhang.se

Bloggen Asperger-autism rymmer allt från artiklar om asperger-ideologi, asperger-psykologi och kamp – till aktualiteter, och mina personliga erfarenheter av att arbeta och leva bra som aspergerperson.

Tor

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *